AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi
Ak Parti Kula İlçe Başkanı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede görev yapan gazetecilere Kula Sofrası’nda öğle yemeği verdi.
Gazetecilerin, mesai kavramı olmadan, büyük fedakârlıklar göstererek çalıştıklarına dikkat çeken Ak Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, “Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. Halkın gözü, kulağı ve sesi olan, bağımsız bir şekilde gazetecilik yapan herkesin gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, yemeğin ardından gazetecilere hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
GÜNDEM
30 Haziran 2022GÜNDEM
30 Haziran 2022GÜNDEM
30 Haziran 2022GENEL
30 Haziran 2022GÜNDEM
30 Haziran 2022GÜNDEM
30 Haziran 2022GÜNDEM
30 Haziran 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.